ReLove Post

Lockdown 3 --> Wij blijven geopend!

Even opgezocht wat eigenlijk de betekenis is van essentieel en helemaal gerust gesteld. Het betekent namelijk heel belangrijk, onmisbaar. Dan hoef ik dus mijn winkel niet nog eens te sluiten. Re-Love is namelijk onmisbaar op heel wat vlakken. Voor mij, omdat ik echt knettergek word als ik geen structuur meer heb, mijn klanten niet meer zie. Onmisbaar voor mijn collega’s omdat ze graag komen werken en we een team zijn dat heel erg gelukkig wordt van samen dingen doen. Onmisbaar voor mijn financiële situatie aangezien ik bij de vorige sluitingen geen recht had op compensatie maar wel duizenden euro’s vaste kosten moest blijven betalen en de reserve gewoon op is daardoor. Onmisbaar voor mijn klanten die bij ons niet enkel verkopen en kopen maar ook hun babbels hebben, hun me-time, hun warme contacten, luisterend oor,...

Re-Love is dus een essentiële winkel, hoera!32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven