ReLove Post

Evy's laatste werkdag bij Re-Love

Het gaat vandaag een emotionele dag worden voor team Re-Love: Evy werkt vandaag haar laatste dag bij ons. Vanaf volgende week begint ze aan een nieuwe uitdaging.

Ze houdt absoluut niet van in de aandacht staan maar op een dag als vandaag gaan we daar geen rekening mee houden. Een groots afscheidsfeest mogen we owv de maatregelen helaas niet geven (dat haalt team Re-Love later wel in) maar ik wil haar in elk geval via deze weg nog eens extra in de bloemekes zetten.

Eerder per toeval is Evy in 2019 begonnen bij Re-Love. Ik kende haar natuurlijk al van een eerdere samenwerking dus ik wist dat ze een echte aanwinst zou zijn. Maar dat ze ook een zo grote steun zou zijn voor mij had ik nooit kunnen dromen. Evy werd op zeer korte tijd mijn rechterhand, niet enkel op het administratieve vlak maar vooral op het emotionele vlak. Telkens ik het moeilijk had (en dat waren heel wat momenten de afgelopen maanden) was Evy daar en voelde ze feilloos aan welke ondersteuning ik nodig had. Samen met de andere collega's vormden we daardoor een geweldig team. Een welgemeende dankjewel voor alles wat ze voor Re-Love en voor mij heeft betekend is dus zeker op zijn plaats.

Evy is een geweldige collega, een fantastische mama voor Guusje, een prachtige vriendin en vooral een wonderschoon mens. Team Re-Love wenst haar oprecht het allerbeste toe maar we zullen haar hier enorm missen.

Evy, geniet van je laatste Re-Love werkdag. Vanaf volgende week verwachten we je als VIPklant regelmatig terug te zien!72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven